Curling är en sport som passar alla, ung som gammal, kompisgänget eller familjen och som ger dig motion samtidigt som den utmanar med spännande taktik. I curling är du som individ oerhört viktig – och aldrig ensam. Samarbetet i laget och kommunikationen mellan lagkamraterna är lika viktig som varje spelares teknik och individuella skicklighet. Många har sett curling på TV men nu kan du uppleva glädjen och spänningen på curlingisen på Björkvallen.

Även i år kommer det att starta en nybörjarkurs i curling. Under fem onsdagar kommer du att få lära dig grunderna i curling både genom övningar och matchspel.

I kursavgiften ingår medlemsavgift för säsongen 2023/2024 samt deltagande i Beginners cup som går av stapeln våren 2024. Som medlem kan man sedan delta i de arrangemang som klubben har: träningar, lunchcurling, figurspel, seriespel, cuper eller boka en bana för att träna eller spela mot varandra.

Du behöver ha varma träningskläder, smidiga handskar/vantar och rengjorda skor, gärna med tjock gummisula. Resten finns att låna i hallen. Ta med egen hjälm om du vill.

Start: November (datum kommer ut senare)

Plats: Curlinghallen, Björkvallen

Avgift: 500 kr

Vill du veta mer eller göra en intresseanmälan så att du får ett mail när datumet är spikat?

Kontakta oss då på info@kristinehamnscurling.se