KCC Nyheter


Årsmöte 27 maj

Välkomna till årsmöte den 27 maj kl 18:30 i Hultets friluftsgård.

Beginners cup avgjord!

Idag har det som avslutning på nybörjarkursen varit hård kamp i hallen för att lägga beslag på den fyrkantiga curlingstenen i BEGINNERS CUP som redan har hunnit bli en klassiker.

Fyra lag med blandad kompott av ledare, nybörjare och andra glada amatörer ställde upp och som obesegrad rookie-segrare stod till slut Thomas med sina vapendragare Jenny & Meja.

Vi säger grattis och tack till alla deltagare för en trevlig kväll.

Beginners cup!

Nu inbjuder Utvecklingskommittén i Kristinehamns Curlingklubb alla som anser att de är nybörjare till ett extra träningstillfälle, den 28/2 från kl.17:30 (det blir gratis även för de som deltagit i vår Nybörjarkurs tidigare men inte är medlemmar i klubben).

Det kommer finnas ledare på plats och vi hoppas på mycket spel.

Sedan är det också dags att anmäla sig till ”Beginners cup”, som spelas den 6/3 kl.17:30. Se separat inbjudan. Hoppas alla vill vara med!

 

Lagledare: ni får också denna inbjudan för det här är ett ypperligt tillfälle för er att ”talang-scouta” och hitta nya spelare till era lag för nästkommande säsonger! Anmäl er gärna som ledare till någon av dessa onsdagar för att i mån av plats vara med och spela och samtidigt lära känna nya curlare.

Anmälan går till sekreterare@kristinehamnscurling.se

Välkomna!

 

Beginners cup!

Nybörjarkurs i curling startar 24 Januari

Även i år kommer det att starta en nybörjarkurs i curling. Under fem onsdagar kommer du att få lära dig grunderna i curling både genom övningar och matchspel.
I kursavgiften (500 kr) ingår medlemsavgift för säsongen 2024/2025.

Uppdatering 2024-01-22: Nu öppnar vi upp kursen för er som redan är medlemmar och vill passa på att få extra, ledarledd träning. Gratis deltagande för medlemmar!
Obs! Anmälan krävs.

Anmäl dig HÄR!

 
#CurlingKristinehamn

 

Nybörjarkurs i curling startar 24 Januari

Cup-13 2024 färdigspelad!

Under Trettondagsafton avgjordes Cup-13 med fyra deltagande lag.
Efter en tät final mot Team Bo (Emma och Magnus) avgjorde Lag Hägg (Daniel och Sam) finalen med en lyckosam dubbel utslagning som gjorde det hopplöst svårt för Team Bo att ta igen underläget.

Många glada miner och skratt trots den sträva isen och den sparsamma curlen på de frostiga stenarna gör tävlingsledningen positiv till fortsatt arrangemang av denna snart klassiska Cup.

Resultat & info