KCC Nyheter


Beginners cup!

Nu inbjuder Utvecklingskommittén i Kristinehamns Curlingklubb alla som anser att de är nybörjare till ett extra träningstillfälle, den 28/2 från kl.17:30 (det blir gratis även för de som deltagit i vår Nybörjarkurs tidigare men inte är medlemmar i klubben).

Det kommer finnas ledare på plats och vi hoppas på mycket spel.

Sedan är det också dags att anmäla sig till ”Beginners cup”, som spelas den 6/3 kl.17:30. Se separat inbjudan. Hoppas alla vill vara med!

 

Lagledare: ni får också denna inbjudan för det här är ett ypperligt tillfälle för er att ”talang-scouta” och hitta nya spelare till era lag för nästkommande säsonger! Anmäl er gärna som ledare till någon av dessa onsdagar för att i mån av plats vara med och spela och samtidigt lära känna nya curlare.

Anmälan går till sekreterare@kristinehamnscurling.se

Välkomna!

 

Beginners cup!

Nybörjarkurs i curling startar 24 Januari

Även i år kommer det att starta en nybörjarkurs i curling. Under fem onsdagar kommer du att få lära dig grunderna i curling både genom övningar och matchspel.
I kursavgiften (500 kr) ingår medlemsavgift för säsongen 2024/2025.

Uppdatering 2024-01-22: Nu öppnar vi upp kursen för er som redan är medlemmar och vill passa på att få extra, ledarledd träning. Gratis deltagande för medlemmar!
Obs! Anmälan krävs.

Anmäl dig HÄR!

 
#CurlingKristinehamn

 

Nybörjarkurs i curling startar 24 Januari

Cup-13 2024 färdigspelad!

Under Trettondagsafton avgjordes Cup-13 med fyra deltagande lag.
Efter en tät final mot Team Bo (Emma och Magnus) avgjorde Lag Hägg (Daniel och Sam) finalen med en lyckosam dubbel utslagning som gjorde det hopplöst svårt för Team Bo att ta igen underläget.

Många glada miner och skratt trots den sträva isen och den sparsamma curlen på de frostiga stenarna gör tävlingsledningen positiv till fortsatt arrangemang av denna snart klassiska Cup.

Resultat & info

Christina & Carina (Girlpower)

Resultat slutspel - Tee to Tee 2023

Tee to Tee hade denna säsong samlat 4 lag. Tävlingen består av två moment, golf och curling. Lagen får bestå av högst 5 personer varav minst två skall delta i både golf och curling. I varje delmoment får maximalt 4 spelare delta. Säsongens slutspel genomfördes söndagen den 19 november 2023.

Resultat slutspel - Tee to Tee 2023

Nybörjarkurs för vuxna 2023

Även i år kommer det att starta en nybörjarkurs i curling. Under fem onsdagar (kl.18-19:45) kommer du att få lära dig grunderna i curling både genom övningar och matchspel. I kursavgiften (500 kr) ingår medlemsavgift för säsongen 2023/2024 samt deltagande i Beginners cup som går av stapeln våren 2024. Som medlem kan man sedan delta i de arrangemang som klubben har: träningar, lunchcurling, figurspel, seriespel, cuper eller boka en bana för att träna eller spela mot varandra.

Vinnare på Föreningsdagen 16 september

Kristinehamns Kommun arrangerade återigen Föreningsdagen den 16 september och  KCC var självklart på plats där man kunde testa på Floorcurling.

Det fanns med en tävling där man skulle gissa vikten på vad en curlingsten får väga och flera hade svarat 20 kg vilket var närmast och efter en lottdragning blev Samuel Carlén korad vinnare. Vi gratulerar Samuel och tackar alla som kom förbi oss på föreningsdagen.